headerimage

Samen werken we aan de hulpvraag van de patiënt.

 

quote

Hoe het begon…

Ik heb in 2010 de cursus Dry Needling gedaan. Inmiddels heb ik daar veel expertise in. Deze behandeling geeft echt veel effect. Verder ben ik op dit moment bezig met de master manueel therapeut. Ik kan en mag bepaalde technieken nu al toepassen. Ik werk graag met mensen en het verbeteren van kwaliteit van leven geeft mij veel voldoening.

De eerste afspraak

De eerste afspraak is een korte kennismaking, het invoeren van patiëntgegevens, het vraaggesprek over de klachten en ik probeer
altijd gelijk aan de behandeling te beginnen. De patiënt krijgt ook altijd huiswerkoefeningen mee. Bij de eerste afspraak vertel ik altijd wat de patiënt kan verwachten en vraag ik altijd aan de patiënt wat hij/zij van mij verwacht als fysiotherapeut en van fysiotherapie in het algemeen. Er wordt besproken wat het behandelplan zal gaan worden en hoe we samen aan de hulpvraag van de patiënt gaan werken.

Het lichaam in actie

Wat ik als fysiotherapeut belangrijk vind, is dat de patiënt bewust wordt van zijn klachten en hoe de klachten hoogstwaarschijnlijk zijn ontstaan. Ik probeer zelf de prikkel toe te dienen waardoor het lichaam in actie komt. De patiënt moet deze prikkel zelf gaan ondersteunen door de huiswerkoefeningen te gaan doen. Ik probeer altijd zo goed mogelijk met geduld te luisteren naar de patiënt. Ik kan daardoor mogelijk het behandelplan aanpassen als dat nodig is.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

Bekijk ook

Marilyn

Bekijk profiel

Jeffrey

Bekijk profiel
Top